Dog Chef : Alimentation Naturelle et Fraiche pour Chien (2024)

Marielle V.

Dogchef reageert heel snel op berichten; als je hond allergisch of iets dergelijks is, kun je overleggen met een dierenarts. De boxen worden thuis geleverd op de afgesproken tijd. En mijn hond is gek op het vlees en de brokjes, alles perfect dus!

Elke R.

Wij kwamen bij Dogchef terecht via onze dierenarts. Wij namen een pup over van 10 maanden. Omdat het voor een pup heel belangrijk is om alle voedingsstoffen binnen te krijgen, besluiten we over te schakelen op Dogchef. De overgang verliep bijzonder goed. Onze hond aanvaardde de voeding meteen en ze is er dol op. Nu lijkt het alsof ze er elke dag naar uit kijkt om die lekkere maaltijden van Dogchef te krijgen! Ze staat elke ochtend en avond te kwispelen wanneer ik met haar eetbakje af kom !

Johan

Goede voeding. Bestelproces is professioneel geregeld (van begin tot einde!) en Laika vindt het lekker!

Vanessa

Vers voedsel voor onze snoopy, we zijn heel tevreden, hij lust normaal niet veel maar nu is zijn bakje vlug leeg! Ook met zijn allergieën was dit de oplossing, zijn vacht blinkt zoals nooit tevoren 🙂 ! Aanrader

Evelien S.

Wij zijn heel content van het eten. Ziet er smakelijk uit en ruikt lekker. Van dag 1 geen problemen gehad lukken hun kommetje uit en mooie stoelgang. Door in de malthezer groep te kijken ben ik hier terecht gekomen en dacht ga een proefpakket bestellen. Heb volgende bestelling al geplaatst. Het smaakt hun en dat zie je gemakkelijk gratis levering aan huis.

Veronique

Ons hond is een hele moeilijke eter .wij hadden al van alls geprobeerd en ze wou bijna niks eten. Nu met dogchef hebben we geen problemen meer met haar eten.

Kristel

Mijn hond, toen 10 jaar, had geen eetlust meer en had veel spijsverteringsproblemen. Sinds ze Dog Chef eet is ze terug boordevol energie, glanst haar vangt, eet ze met veel plezier en heeft ze geen problemen meer rond spijsvertering.

Els V.

Zeer tevreden over bestelproces, levering, enz. Onze bulldog had heel wat problemen met maag en lever, overgeven, … en na een week waren ze bijna allemaal weg. Het eten ruikt ook vers en niet zo een chemische stank zoals bij anderen.

Anne

Sinds een half jaar krijgt onze hond Dog Chef en – in tegenstelling tot vorig voer – is zijn bak elke avond helemaal leeg. Zijn vacht glanst ook enorm en zijn ontlasting is perfect. Hij, en wij, zijn erg tevreden over de maaltijden van Dog Chef!

Linda

Mijn hondje eet zeer graag het eten van dog chef….zijn volwaardige ingrediënten mooie stukken vlees en vele groentjes….mijn hondje had last van huisallergie en jeuk….geef nu al 3 maanden hun voeding en zijn jeuk is weg en vacht glanst…ik ben zeer tevreden en ga hun voeding blijven geven

Stefaan

Onze King Charles was een moeilijke eter. Zijn voeding moest altijd aangevuld worden met hesp, kaas of kippenwit, of anders at hij gewoon niet. Sinds Dog Chef is dat allemaal achter de rug. Na 1 jaar ongeveer blijft hij telkens enthousiast ronddraaien voor hij zijn maaltijd krijgt.

Wanda

Onze hond heeft nog nooit zo van haar eten genoten !

Sofie

Onze hond Billie was vanaf dag 1 verzot op het eten van Dog chef. Het is altijd een moeilijke eter geweest, maar sinds de overstap naar Dog Chef komt hij al kwispelend en heel enthousiast naar zijn etensbak 🙂

Karlien

Mijn hondje van 10 jaar wilde niet meer eten , dankzij Dog chef terug aan t eten gekregen met veel smaak !

Angelique

Nola mijn golden retriever teefje van 3,5 jaar had veel last van jeuk, bijten aan haar pootjes en vaak oorontstekingen. Na een week Dogchef (hypoallergeen dieet eend en vis) geen allergieën meer. Ik bestel wel meer dan de aanbevolen hoeveelheid want ze werd wel te mager maar dat kan ook komen omdat ze geen snacks krijgt ivm haar allergieën. Nola is 20 kilo (moet weer naar 22) en krijgt nu 900 per dag. Groetjes Angelique en Nola

Guy

Beste Dog chef, enorm bedankt voor de excellente service, stipte leveringen en heerlijke maaltijden voor Tigo & Trix. Ze stralen van gezondheid en vinden het heerlijk om van te smullen. Geen stoelgang of andere gezondheidsproblemen meer sinds ik startte met jullie voeding. Dikke merci.

Chantal

Al heel lang problemen gehad met eten voor Droppy. Overgestapt naar Dog Chef en wat een nieuw hondje hebben we gekregen. Geen darmproblemen meer, geen alvleesklier problemen meer, fantastische ontlasting (al jaren niet zo geweest). Droppy heeft nieuwe energie, springt ’s morgens om half 7 uit bed om naar onder te rennen om te eten.. zo blij met Dog Chef, ik kan het iedereen aanraden!
Echt TOP!!!

Pato

Snelle en correcte levering op de gepaste momenten. Het dieet is heel precies samengesteld mét opvolging van de gewichtsevolutie van ons hondje. Het hondje lust heel erg zijn dagelijkse portie. Er is ook genoeg variatie in het aanbod om eentonigheid te vermijden. De prijs lijkt ook heel goed gezet, zeker gelet op de kwaliteit en het gemak van de leveringen.

Kevin

Wij hadden het proefpakket besteld. Onze Franse Buldog heeft last van allergie maar aangezien de maaltijden licht verteerbaar zijn, lijkt hij nu toch minder last te hebben. De maaltijden zien er smaakvol uit en ruiken ook goed. Onze hond vindt het ook héél lekker. De website is gebruiksvriendelijk en er wordt ook snel geleverd. Voor ons een aanrader! Wij zijn tevreden!

Ann

Mijn 2 kieskeurige poedels, altijd miserie om ze eten te geven! Maar wat een verademing nu ze Dog chef krijgen, geen problemen meer. Steeds hun bakje leeg (wel lusten ze de vis niet) de rest is op in een knip. Blije hondjes, blij baasje 🙂 Ik ben Fan, Jules en Pipo ook

Dog Chef : Alimentation Naturelle et Fraiche pour Chien (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Melvina Ondricka

Last Updated:

Views: 5954

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melvina Ondricka

Birthday: 2000-12-23

Address: Suite 382 139 Shaniqua Locks, Paulaborough, UT 90498

Phone: +636383657021

Job: Dynamic Government Specialist

Hobby: Kite flying, Watching movies, Knitting, Model building, Reading, Wood carving, Paintball

Introduction: My name is Melvina Ondricka, I am a helpful, fancy, friendly, innocent, outstanding, courageous, thoughtful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.